Pošli na izlet i pronašli milion dolara na ulici, vreće predali policiji
ilustracija

Pošli na izlet i pronašli milion dolara na ulici, vreće predali policiji

Jedna porodica u američkoj saveznoj državi Virdžiniji je nedavno na putu našla dvije poštanske vreće sa milion dolara i predala ih policiji, prenijeli su lokalni mediji u SAD.

Emili Šanc je lokalnoj televiziji WTVR ispričala da je prošlog vikenda krenula na izlet s porodicom i na putu je vozilo ispred njihovog zaobišlo nešto na putu.

Emili je rekla da su se zaustavili i uzeli vreću koja je ličila na kesu za smeće, a potom su drugu našli kraj puta.

Tek pošto su se vratili sa izleta otkrili su sadržaj vreća: plastične kese sa gotovinom.

Porodica je taj novac predala policiji u mjestu Ričmond u Virdžiniji.

"Ponosni smo što imamo poštene građane", saopštila je policija.

Emili Šanc je rekla da je predaja vreća policiji "najbolja stvar jer te vreće ne pripadaju njoj i njenoj porodici".

Lokalna policija kaže da ne zna otkud vreće nasred puta i da vjeruje da je u njima novac namijenjen nekoj banci, te je predat američkoj pošti koja će se pobrinuti da stigne do primaoca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.