Bar: Komunalna policija dijelila zaštitne maske na pijacama

Bar: Komunalna policija dijelila zaštitne maske na pijacama

Službenici Komunalne policije Opštine Bar danas su prodavcima na pijaci u Starom Baru i pijaci mješovite robe podijelili više stotina zaštitnih medicinskih maski koje su dio donacije koju su prijateljski grad Distrikt Hongkou (Šangaj) i humanista Hajriz Brčvak nedavno uputili Opštini Bar.

"Zaposleni u ovoj opštinskoj sluzbi iskoristili su priliku da porazgovaraju sa građanima o značaju nošenja zastitne opreme te pridrzavanju mjera i preporuka NKT-a, ali i o nephodnosti poštovanja propisa o komunalnom redu, što je u ovom momentu za bezbjednost i očuvanje zdravlja jako važno", saopšteno je iz barske Opštine.

Od proglašenja epidemije COVID-19, Komunalna policija, kao dio Tima za zaštitu i spašavanje Opštine Bar, pored redovnih aktivnosti na održavanju komunalnog reda u gradu, radila je i na očuvanju zdravlja naših građana, vodeći računa da se pridržavaju mjera i preporuka nadležnih institucija.

"Apelujemo na sugrađane da i dalje vode računa o zdravstvenim preporukama nadležnih-da drze preporučenu distancu i nose zaštitnh opremu,ali i da poštuju propise u oblasti komunalnog uređenj grada, kako bi, vodeći računa o javnom redu i miru,zastiti opstinskih dobara i očuvanja životne sredine, zajedno dali doprinos u unaprijeđenju uslova za život i rad svih nas.

U tom pravcu, Komunalna policija Opštine odgovorno i posvećeno stoji na raspolaganju svakom sugrađaninu", saopšteno je.

Sa akcijama dijeljenja zaštitnih maski biće nastavljeno i narednih dana, kazali su iz Opštine Bar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.