Sin ubio oca tokom Zoom onlajn razgovora kojem je prisustvovalo 20 osoba
Ilustracija

Njujork

Sin ubio oca tokom Zoom onlajn razgovora kojem je prisustvovalo 20 osoba

Sedamdesetdvogodišnjaka je nožem usmrtio njegov sin u državi Njujork tokom četa na aplikaciji Zoom u kojem je učestvovalo 20 ljudi, objavila je policija.

Dvajta Pauersa je napao njegov 32-godišnji sin Tomas Skali Pauers koji je potom iskočio kroz prozor i sakrio se u selu Amitivil na Long Ajlendu.

Kasnije je uhapšen, a motiv napada je za sada nepoznat, prenosi BBC.

U policiji kažu da su za incident saznali u četvrtak popodne kada je nekoliko učesnika internet razgovora vidjelo da je otac pao.

Trebalo je neko vrijeme da lociraju kuću, budući da niko nije znao gdje je Pauer živio.

Nije poznato što je bila tema razgovora na Zoom-u.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.