Četvrto testiranje: Pacijent iz Srbije pozitivan na koronavirus?

Povrijeđen u udesu, zbrinut u bjelopoljskoj bolnici, KCCGu, pa Risnu

Četvrto testiranje: Pacijent iz Srbije pozitivan na koronavirus?

Četvrto testiranje pacijenta iz Srbije je pokazalo da je pozitivan na koronavirus, saznaje Televizija Vijesti iz nezvaničnih izvora pa se čeka da li će zdravstvene vlasti saopštiti je li u pitanju 325. slučaj koronavirusa u Crnoj Gori.

Riječ je o državljaninu Srbije, koji je prije tri dana teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na putu Slijepač most - Pljevlja, a koji je zbrinut u bjelopoljskoj bolnici, odakle je upućivan i u Klinički centar Crne Gore i Specijalnu bolnicu u Risnu. 

Iz Instituta za javno zdravlje Televiziji Vijesti nisu odgovorili da li će ljekari i medicinsko osoblje iz Bijelog Polja, koji su bili u kontaktu sa zaraženim, nakon mjere samoizolacije, danas biti poslati u karantin. 

Pored 20 zaposlenih u bjelopoljskoj bolnici, u samoizolaciji je i nekoliko bjelopoljskih policajaca, koji su uradili uviđaj na mjestu udesa, nezavnične su informacije. Zbog istog slučaja u samoizolaciji se nalaze i neki ljekari i medicinsko osoblje Kliničkog centra i Specijalne bolnice u Risnu, prenose Vijesti pozivajući se na, za sada, nepotvrđene informacije. 

Iz Instituta za javno zdravlje juče su saopštili da se ovdje vjerovatno radi o infekciji koja je u završnoj fazi i da je mogućnost da ovaj pacijent zarazi druge minimalna. 

Osim ovog pacijenta, u Crnoj Gori je ostao još samo jedan oboljeli od koronavirusa, 312 ih se oporavilo dok je devet umrlo. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.