Smolović: Da nam radost i ponos koje osjećamo danas budu dobra motivacija da se odgovorno nosimo sa izazovima pred nama
Petar Smolović

Čestitao Dan nezavisnosti

Smolović: Da nam radost i ponos koje osjećamo danas budu dobra motivacija da se odgovorno nosimo sa izazovima pred nama

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović čestitao je svim građanima 21. maj, Dan nezavisnosti.

"Drage sugrađanke i sugrađani, sa izuzetnim zadovoljstvom Vam čestitam 21. maj - Dan nezavisnosti Crne Gore, u ime Opštine Bijelo Polje i svoje lično. Prije četrnaest godina, voljom građana koja je iskazana demokratskim putem, obnovljena je nezavisnost Crne Gore, što ovaj datum čini jednim od najvažnijih u istoriji naše države. Želim da nam radost i ponos koje osjećamo danas, budu dobra motivacija da se odgovorno nosimo sa izazovima pred nama, doprinoseći razvoju našeg društva u svim segmentima i sigurnom prosperitetu za sve građane Bijelog Polja i Crne Gore. Srećan Dan nezavisnosti!", poručio je Smolović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.