Demokratska partija socijalista, Bar

Izvršni odbor DPS-a u Baru održao sjednicu

"Nastavićemo da poboljšavamo život građana Bara, posebna zahvalnost svima koji su poštovali mjere"

Izvršni odbor DPS-a Bar je, poštujući mjere Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, večeras održao V sjednicu, prvu nakon pauze prouzrokovane pandemijom korona virusa.

Članovi Izvršnog odbora pozitivno su ocijenili aktivnosti koje je DPS u Baru sproveo u cilju pružanja podrške građanima Bara za vrijeme trajanja mjera NKT-a.

"Na sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik DPS-a Dr Dragoslav Tomanović bilo je riječi o situaciji izazvanom korona virusom, kao i naporima Vlade Crne Gore i Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti da zaštite zdravlje svih građana Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Oni su istakli da je jedinstveni stav prisutnih članova to da su građani svojim ponašanjem, poštujući mjere NKT-a, spriječili širenje koronavirusa.

"Na sjednici je razgovarano o mjerama koje su Vlada Crne Gore i Opština Bar donijele za pružanje pomoći privredi i građanima u cilju očuvanja ekonomskog rasta i radnih mjesta", poručili su iz DPS-a.

Izvšni odbor je večeras razmatrao i zaključke usvojene na prethodno održanim online sastancima sa Direktoratom Partije, shodno kojima će se u narednim danima krenuti aktivno u kampanju za parlamentarne izbore.

"DPS će i u narednom periodu dati svoj puni doprinos daljem očuvanju zdravlja građana Bara i Crne Gore", najavili su iz DPS-a.

Član Izvršnog odbora DPS-a Crne Gore Andrija Radman istakao je značaj podizanja partijske infrastrukture u Baru u godini parlamentarnih izbora, uz uvjerenje da će DPS u Baru, zajedničkim naporima, ostvariti odličan izborni rezultat.

"Izvršni odbor DPS-a Bar uputio je najsrdačnije čestitke svim građanima Crne Gore povodom 21. maja, Dana nezavisnosti Crne Gore", zaključili su iz DPS-a.




 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.