Krivična prijava, osumnjičen da je prijetio Aleksi Bečiću
Ilustracija

Uprava policije

Krivična prijava, osumnjičen da je prijetio Aleksi Bečiću

Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije podnijeli su krivičnu prijavu protiv O.V. zbog sumnje da je ugrozio bezbjednost predsjednika DCG Alekse Bečića.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su danas državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici protiv O.V. iz Podgorice podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu predsjednika političke partije Demokratska Crna Gora A.B.

"O.V. je putem jedne društvene mreže na stranici na kojoj je on jedan od administratora objavio komentar prijeteće sadržine upućene A.B. Policija je u saradnji sa tužilaštvom identifikovala ovo lice od kojeg su prikupljena obavještenja na navedene okolnosti nakon čega je podnijeta krivična prijava", saopšteno je iz UP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.