Veljović i Božović, foto: UP

Veljović i Božović

"Policije dvije države saradnju temelje na povjerenju i konkretnim akcijama"

Direktor Uprave policije Veselin Veljović danas se sastao sa ambasadorom Republike Srbije u Crnoj Gori Vladimirom Božovićem.

"Crnogorska policija otvoreno i o svim sadržajima sarađuje sa policijom Republike Srbije u borbi protiv svih oblika kriminala posebno u borbi protiv organizovanog kriminala", istakao je Veljović i dodao da kontinuirano dobra saradnja u istragama najtežih krivičnih djela daje konkretne rezultate i da se razmjena podataka ostvaruje u realnom vremenu.

Na sastanku je zajednički ocijenjeno da između policija dvije države postoji odnos povjerenja i partnerstva, a ovaj odnos je primjer odlične regionalne policijske saradnje.

Veljović je ambasadora upoznao sa izuzetnim rezultatima postignutim u oblasti međunarodne policijske saradnje koja je rezultirala velikim zaplijenama opojnih droga.

Božović je ocjenio da Uprava policije obavlja vrlo težak i odgovoran posao u očuvanju mira i stabilnosti, prepoznao profesionalnost crnogorske policije i visok stepen odgovornosti u postupanju i kada je konzularna saradnja Republike Srbije i Crne Gore u pitanju.

Sagovornici su pohvalili rad graničnih policija obje države

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.