Foto: Ministarstvo sporta i mladih

Janović dao krv povodom akcije "Ministri daju krv"

"Kao društvo imamo odgovornost jedni prema drugima, naše malo nekome može predstavljati mnogo"

Ministar sporta i mladih Nikola Janović danas je dobrovoljno dao krv, istakavši važnost zajedničkog djelovanja i odazivanja na humane inicijative poput ove.

"Od značaja je da razumijemo, da kao društvo imamo odgovornost jedni prema drugima. Naše malo nekome može predstavljati mnogo, tako da ohrabrujem sve građane koji su u mogućnosti da dobrovoljno daju krv, isto i učine", kazao je ministar sporta i mladih.

Janović je dao krv povodom akcije "Ministri daju krv", koja je pokrenuta u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore, radi ponovnog uspostavljanja normalnog funkcionisanja zdravstvenog sistema.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.