Šest policajaca u pritvoru, ostali pušteni da se brane sa slobode
ilustracija

Procesuirani zbog nezakonitog postupanja

Šest policajaca u pritvoru, ostali pušteni da se brane sa slobode

Šest policajaca, koji su uhapšeni u ponedjeljak zbog zloupotrebe službenog položaja zadržani su, a ostali su pušteni da se brane sa slobode.

Pobjedi je potvrđeno da su policajci većem broju radnika iz inostranstva omogućili da nelegalno borave u Crnoj Gori, a da ne plaćaju zakonske obaveze prema državi.

Odjeljenje za unutrašnju kontrolu policije u ponedjeljak je podnijelo Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju krivične prijave protiv 19 policijskih službenika.

"Odjeljenje za unutrašnju kontrolu policije Ministarstva unutrašnjih poslova je, u koordinaciji sa tužiocem Osnovnog državnog tužilaštva u Ulcinju, realizovalo akciju u kojoj su procesuirani policajci zbog nezakonitog postupanja u vršenju policijskih poslova i primjeni policijskih ovlašćenja. Na osnovu utvrđenih činjenica i dokaza, koji su ukazivali na nezakonito postupanje policijskih službenika, Odjeljenje za unutrašnju kontrolu policije je tužilaštvu podnijelo prijave", navodi se u saopštenju policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.