Kolašin dobio 10.000 maski od grada iz Kine
Foto: Opština Kolašin

"Potvrda dobrih odnosa"

Kolašin dobio 10.000 maski od grada iz Kine

Kineski grad Harbin, sa kojim je Opština Kolašin uspostavila prijateljske odnose i saradnju, donirao je tom gradu na sjeveru Crne Gore 10.000 zaštitnih maski.

Kako je saopšteno, pomoć je dostavljena preko ambasade Narodne Republike Kine u Crnoj Gori.

"Na ovaj način je potvrđena uspostavljena veza i saradnja između dva grada a naši prijatelji iz Kine su pokazali da im ni prostorna udaljenost nije prepreka da pokažu svoj humanizam na koji smo im zahvalni. Pomoć iz dalekog Harbina je potvrda da za dobre ljude, nema granica i da humanizam i solidarnost spajaju udaljene tačke planete. To nas u ovim vremenima, dodatno ohrabruje da će čovjek biti nadmoćan u izazovima koji stoje pred njim", saopšteno je iz Opštine Kolašin.

Ističe se da se na taj način dokazuje partnerstvo i razumijevanje između Crne Gore i Kine.

"Mi smo u Kolašinu ponosni što dajemo konkretne doprinose toj saradnji", dodaje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.