Demokratska partija socijalista

DPS o reagovanjima nakon govora predsjednika

"Primjetna je politička nervoza kod naših političkih protivnika, na sve načine pokušavaju da obore vlast"

Iz Demokratske partije socijalista (DPS), ističu da je primjetna politička nervoza kod njihovih opozicionih protivnika, i da više ne biraju načine da pokušaju da obore legitimnu vlast Crne Gore.

"Nakon jučerašnje pres konferencije predsjednika Đukanovića, primjetna je nervoza naše političke konkurencije. Umjesto da se vječiti politički gubitnici zapitaju kako su došli u poziciju u kojoj su trenutno, oni se obrušavaju uvredama i klevetama na Demokratsku partiju socijalista i našeg predsjednika", navodi se u saopštenju.

Oni su istakli činjenicu da se približavaju izbori i kako su kazali tradicionalni politički gubitnici su shvatili da nemaju šta da traže na političkom terenu, gdje se nadmeće kvalitetom programa, ideja i rezultata, već svoje mjesto traže na polju političke destrukcije i međusobno se takmiče u toj “vještini”. 

"Neke od stranaka opozicije, kao DF na primjer, imaju dug staž na tom polju, ali nedovoljno dobar učinak: i pored svih para u njih uloženih, nijesu ispunili očekivanja. Svi njihovi višedecenijski napori, da se društvo destabilizuje, poremeti multietnički sklad, uništi država, građani preplaše ili barem  zaraze - nijesu dali očekivane rezultate. Zato svojim novim uratcima  i pokličima  o “građanskom ratu“ “krvavom kolu “  ili “vojnim uniformama”, pokušavaju da se pred izbore što bolje pozicioniraju na crnom političkom tržištu i sebi dignu cijenu. Jer, gužva je tu velika", kazali su iz DPS-a.

Ističu da su "Bečićevi demagozi" kako ih nazivaju, napušteni od svih birača i političkih partnera i da sada na kalkulantskim igricama odlučuju da nasrću na policiju.

Poručili su da će im "dobro činiti sada i ona Bečićeva fotografija sa četnikom iz Berana jer se mali portparol Milana Kneževica, vratio na svoja fabrička, nacionalistička i četnička podešavanja".

"Gubitničkom tandemu i svim njihovim minijaturnim falsifikatima, poručujemo, da uzalud nude svoje usluge. Čuvaćemo svaki pedalj Crne Gore, zaštititi građane koje ove “rent a stranke” pokušavaju da uplaše  pričama o bratoubilačkim i građanskim ratovima! Poručujemo im da se osvrnu oko sebe, da zapaze da je ovo 21. vijek i drugačija Crna Gora od one koja se njima pričinjava. Zato ne obećavajte nikome ništa, jer će vam se desiti da kao i 2016. uzmete novac a ne isporučite radove", zaključili su iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.