Sveštenik prskao vjernike pištoljem svetom vodom,  internet se potom dobro zabavio (Foto)
Foto:Facebook

Sveštenik prskao vjernike pištoljem svetom vodom, internet se potom dobro zabavio (Foto)

Rimokatolički sveštenik iz Mičigena blagoslovio je internet nekim duhovitim mimovima nakon što su njegove fotografije s pištoljem za prskanje župljana svetom vodom postale viralne.

Naime, otac Tim Pelc iz katoličke crkve st. Ambrose u Detroitu prošlog mjeseca je pokušavao pronaći način kako održati društveno distanciranje tokom Velike nedelje usred pandemije koronavirusa. Kaže kako je razmišljao kako da djeci približi iskustvo Uskrsa usprkos karantini pa je došao na ideju zbog koje je postao hit na internetu.

Pelc je napravio poligon za vjernike na kojem im je sa sigurne udaljenosti blagosiljao uskršnje korpe pištoljem za vodu, a čak se i savjetovao s ljekarom hitne pomoći kako bi se uvjerio da nikoga neće dovesti u opasnost.

9295163025738595328313724618489341113532416n

Foto:Facebook

"Ne samo da je ovo sigurno nego je i zabavno. I on je došao s djecom", rekao je sveštenik za BuzzFeed News.

Iako su fotografije objavljene prošli mjesec, tek nedavno su postale viralne zahvaljujući raspravi na Twitteru te photoshop battleu na Redditu.

"Da nisam imao masku na ovim fotografijama, vjerovatno ne bih bio tako sretan", rekao je Pelc.

"Ali savršeno sam srećan što sam ovdje maskirani osvetnik."

Pogledajte u galeriji u nastavku kako je internet vidio ovu situaciju

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.