Nikšić: Uhapšen zbog omalovažavanja policijskih službenika
ilustracija

Nikšić: Uhapšen zbog omalovažavanja policijskih službenika

22-godišnji Nikšićanin N.K. uhapšen je zbog omalovažavanje policijskih službenika u Nikšiću 13. maja.

Nikšićka policija je, kako je saopšteno,  preduzimajući mjere i radnje u cilju identifikacije lica koja su 13. maja oko 21.00 čas, na Trgu Save Kovačevića i ulicama u blizini izazivali nered i narušavali javni red i mir, identifikovala lice N.K. (22) koje je omalovažavalo policijske službenike.

Sa navedenim događajem upoznat je nadležni državni tužilac koji se izjasnio da u radnjama prijavljenog nema elemenata krivičnog djela, te je protiv N.K. podnijeta prekršajna prijava - saopštila je Uprava policije.

N.K. je lišen slobode zbog počinjenog prekršaja iz člana 11. Zakona o javnom redu i miru – ometanje ili omalovažavanje službenog lica u vršenju službene radnje, i priveden nadležnom sudu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.