Svi objekti Doma zdravlja ponovo u funkciji
DZ Podgorica

Podgorica

Svi objekti Doma zdravlja ponovo u funkciji

Dom zdravlja Podgorica u potpunosti je normalizovao svoj rad, tako da je od danas ponovo otvoreno šest zdravstvenih objekata (Studenska ambulanta, Novo Zabjelo, Centar, objekti u Jerevanskoj ulici, Zagoriču i Gornjoj Gorici), koji su u toku epidemije korona virusom bili privremeno zatvorenoi, na osnovu preporuka Nacionalnog koordinacionog tijela.

Kako je saopšteno iz Doma zdravlja Podgorica normalizovan je i rad zdravstvenih objekata u Tološima i na Zlatici, koji su proteklih mjeseci bili prenamijenjeni za COVID ambulante za odrasle i djecu.

"Obavještavamo građane da od danas mogu svoje zdravstvene usluge ostvariti kod svog izabranog doktora u zdravstvenim objektima u kojima su i prije epidemije korona virusom ostvarivali zdravstvenu zaštitu", dodaje se u saopštenju ove zdravstvene ustanove.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.