Uhapšena direktorka Doma za stare u Negotinu
Ilustracija

Nije preuzela propisane mjere za sprječavanje širenja virusa korona

Uhapšena direktorka Doma za stare u Negotinu

Više javno tužilaštvo u Negotinu odredilo zadržavanje Branki P., direktorki Doma za stara lica u Negotinu, zato što za vrijeme trajanja epidemije nije preduzela propisane i potrebne mjere za sprječavanje širenja virusa Covid - 19, prenose srpski mediji.

Kao posljedica neprimjenjivanja potrebnih i propisanih mjera u tom domu za stare 49 osoba je oboljelo od koronavirusa, dok je šestoro preminulo.

Visoki sud u Negotinu zbog toga je izdao nalog za hapšenje i priveo direktoricu tog doma.

Kao razlog navode njenu nemarnost i nepreduzimanje propisanih i potrebnih mjera.

"Blic" prenosi da osumnjičena direktorka nije uhapšena ranije jer je i sama do juče bila na liječenju od korona virusa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.