Nevjerovatan prizor: Krava ispala iz vozila, vozač nije ni primijetio (VIDEO)

Jedan vozač na putu kod Srebrenika, u Bosni i Hercegovini, zabilježio je mobilnim telefonom nevjerovatan prizor. Snimak se ubrzo proširio internetom.

Dok se vozio u svom automobilu, ispred njega je bio kombi u kojem se nalazila krava.

Glava krave prvo se kratko pojavila kroz prozor kombija, ali da stvar bude gora zadnja vrata vozila nisu bila adekvatno zatvorena te su se u jednom trenutku otvorila.

Životinja je doslovno ispala iz kombija u pokretu na ulici dok vozač, što se da zaključiti po videu, nije ni primijetio šta se dešava u zadnjem dijelu vozila, jer je samo nastavio vožnju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.