Knežević traži da mu se dozvoli nošenje oružja

DF: Prikupili smo informacije,planira se atentat na Kneževića

Demokratski front zatražio je od premijera Duška Markovića da ispita navode o pripremi atentata na poslanika Milana Kneževića, koje su, kako kažu, objavili pojedini mediji u Crnoj Gori i regionu.

Jedan od lidera DF-a je istakao da su prikupili mnogo informacija o tome, ali da ne žele da opterećuju javnost, već očekuju da premijer u saradnji sa partnerskim službama provjeri ove navode i potvrdi ih, ili demantuje. 

“Koristim ovu konferenciju da pozovemo premijera da iskoristi svoje mogućnosti i u saradnji sa partnerskim službama do kraja rasvijestli saznanja koje mi imamo, a koje govore da postoje strukture koje bi mogle da izvrše napad na Milana Kneževića", kazao je Medojević koji je istakao da iz te partije čine sve da zaštite život Kneževića i ostalih članova DF-a.

Istakao je da u trenutku kad ne postoji politički dijalog, "ovo je ozbiljna informacija koja može da ugrozi stabilnost zemlje".

Knežević vjeruje, da je takav scenario moguć, pa traži da mu se dozvoli nošenje oružja, kao i njegovom obezbjeđenju i članovima porodice.

“Premijer može a i ne mora da odgovori na sve ove navode, ali ja očekujem da mi danas ministar unutrašnjih poslova Mevludnin Nuhodžić da dozvolu za nošenje oružja meni, mom obezbjeđenju i članovima moje porodice”, kazao je Knežević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.