Od danas obustava saobraćaja na magistralnom putu Ribarevine - Rakonje
Foto: Printscreen

AMSCG

Od danas obustava saobraćaja na magistralnom putu Ribarevine - Rakonje

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine 18.,19., i 20. maja će doći do potpune obustave saobraćaja za sve vrste vozila u vremenu od 10 do 13 sati. Van ovog termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Kako je saopšteno iz Auto-moto saveza Crne Gore, na putevima u zemlji saobraćaj se obavlja nesmetano..  Savjetuje se oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja. Na dionicama gdje se izvode radovi obavezno je poštovanje privremeno postavljene saobraćajne signalizacije.

U toku je rekonstrukcija  magistralnog puta M-7 dionica Trubjela-Vilusi zbog čega  se saobraćaj obustavlja  za  sve vrste
vozila u terminu od 10.00 do 16.00 sati.

Zbog izvođenja  radova na rekonstrukciji regionalnog  puta Krstac-Ivanova korita dionica Međuvršje –Ivanova korita doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni , kao i potpuna obustava saobracaja za sve vrste vozila u terminu od 09.00 do
12.00 i od 14.00 do 17.00 časova.

Do završetka radova ,na rekonstrukciji  puta Lubnice-Jelovica odobrava se obustava režima saobraćaja za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 2 sata u terminu od 07.00  do 17.00 sati.

"Zbog izvođenja minerskih i asfalterskih radova na putu Dinoša–Cijevna Zatrijebačka odobrava se totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 08.00 do 16.00 sati.
Do završetka radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-2 Debeli Brijeg –Herceg Novi lokalitet Tatarbašča došlo je do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova. Na regionalnom putu Mojkovac-Djurdjevića Tara  u mjestu Gojakovići saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmjenično. Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji regionalnog puta R-23 Cerovice-Rogami dionica Rogami –Spuž  promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni", naveli su iz AMSCG-a

Kako se dalje navodi, na magistralnom putu M-4 dionica Podgorica-Božaj zbog izvođenja radova na izgradnji kružne raskrsnice u Tuzima postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

"Do zavrsetka radova odobrava se postavljanje privremene saobraćajne signalizacije zbog izvođenja radova na izgradnji kruzne raskrsnice kod Doma Vojske I kod skretanja za Gradiošnicu na mag.putu M- 11 dionica Lepetani-Tivat", zaključili su iz AMSCG-a.

 


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.