Cistijerna sletjela s puta u mjestu Božovića polje, teško povrijeđen Bjelopoljac
ilustracija

Cistijerna sletjela s puta u mjestu Božovića polje, teško povrijeđen Bjelopoljac

Bjelopoljac B.Š. teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 19 sati u mjestu Božovića polje na magistralnom putu Bijelo Polje – Mojkovac.

B.Š. koji je upravljao cistijernom izletio je s kolovoza i završio u jarku pored puta.

On je transportovan u Urgentni blok bjelopoljske bolnice gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede.

"Pacijent je smješten na odjeljenje ortopedije radi daljeg liječenja i praćenja. Van životne je opasnosti", rečeno je Kodexu u Urgentnom bloku.

Uviđaj na licu mjesta, uz ovlašćene službenike Centra bezbjednosti obavila je državna tužiteljka Danijela Đuković.

 “Bjelopoljac je, upravljajući skupom vozila- priključno sa vučnim, u pravcu Mojkovca, iz sada neutvrđenih razloga, napustio lijevu kolovoznu traku, skrenuo sa magistralnog puta i uletio u jarak pored puta. Istraga je u toku”, saopšteno je iz Tužilaštva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.