U posljednja 24 sata u Srbiji potvrđeno 114 novih slučajeva koronavirusa
Ilustracija

U posljednja 24 sata u Srbiji potvrđeno 114 novih slučajeva koronavirusa

U posljednja 24 sata u Srbiji je potvrđeno 114 novih slučajeva korona virusa, duplo više nego juče, od testiranih 6.526 osoba, posljednji su podaci Ministarstva zdravlja.

Time je broj zaraženih korona virusom u Srbiji na današnji dan ukupno od početka epidemije 10.610 osoba, od čega je njih 764 trenutno hospitalizovano.

Od posljedica zaraze korona virusom u posljednja 24 sata preminule su još dvije osobe, a od početka epidemije zaključno sa današnjim danom ima ukupno 230 smrtnih slučajeva, uz stopu smrtnosti od 2,17 odsto.

U subotu je bilo 58 novih slučajeva, tako da je broj novozaraženih danas duplo povećan.

Prema izvještaju medija i Kriznog štaba za borbu protiv epidemije korona virusa, u Srbiji su se posljednjih dana pojavila dva nova žarišta epidemije, u Leskovcu, gdje je zaražen veći broj radnika fabrike "Jura", i u Vranju, gdje su zaraženi radnici dva privatna preduzeća, za proizvodnju namještaja i obuće, zbog čega je ponovo otvorena kovid bolnica u tom gradu, koja je bila zatvorena u aprilu, prenosi Beta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.