Addiko banka otpisala polovinu kreditnog duga porodici preminulog policajca
Leković ubijen na dužnosti, foto: Facebook

Addiko banka otpisala polovinu kreditnog duga porodici preminulog policajca

Addiko banka otpisala je polovinu kreditnog duga porodici preminulog policajca Milutina Lekovića i u koordinaciji sa MUP-om Crne Gore i Upravom policije preuzela obavezu u iznosu od 12.424 eura.

"Policijska profesija zaslužuje najveće poštovanje i podršku, te je briga o porodici Leković obaveza i dužnost društva u kojem je živio. Kao dio te zajednice, Addiko Banka je saučestvujući u emotivnom gubitku porodice i kolega podržala inicijativu institucije u kojoj je Milutin Leković radio, želeći da da svoj maksimalan doprinos omogućavanju adekvatnih uslova za život porodice pokojnog policijskog službenika", saopštili su iz banke. 

Kako su istakli, veliki i trajni gubitak porodici niko ne može nadoknaditi.

"Učinili smo sve što je u našoj moći da im pomognemo u rješavanju važnih životnih pitanja. U ime Uprave banke zahvaljujem MUP-u i Upravi policije na postignutom dogovoru i preuzimanju polovine preostalog duga, te zajedničkom djelovanju u nastaloj tragičnoj situaciji",  izjavio je Miloš Miketić, izvršni direktor za komercijalne poslove.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.