Tuča na plaži Mogren: Maloljetnik flašom nasrnuo na Ukrajinca
Ilustracija

Uhapšen zbog pokušaja ubistva

Tuča na plaži Mogren: Maloljetnik flašom nasrnuo na Ukrajinca

Državljanin Ukrajine I.F. (25) zadobio je lakše tjelesne povrede u tuči koja se dogodila sinoć u Budvi. Zbog nanošenja povreda Ukrajincu, uhapšen je maloljetni N.A. (2003. godište).

"Pobjedi" je nezvanično potvrđeno da je do tuče došlo na plaži Mogren kada je N.A. napao ukrajinskog državljanina koji je bio sa svojom djevojkom i njenom prijateljicom.

Osumnjičeni je navodno prvo flašom udario ukrajinskog državljanina u glavu. Sa polomljenom flašom je Ukrajincu onda nanio nekoliko posjekotina po vratu i tijelu.

Djelo je kvalifikovano kao ubistvo u pokušaju.

Iz Uprave policije se zasad nisu zvanično oglašavali povodom slučaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.