Povrijeđene 3 osobe

Požar u Novom Sadu zahvatio tri zgrade(VIDEO)

Veliki požar koji je tokom noći izbio u naselju Detelinara u Novom sadu ugašen je rano jutros, a lakše su povrijeđene dvije osobe.

Veliki požar izbio je tokom noći u ulici Stevana Mokranjca u Novom Sadu, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Novi Sad.

Kako navode, požar je izbio nešto prije dva sata i zahvatio je tri zgrade.

RTS navodi da je u jednoj od zgrada na tavanskom prostoru eksplodirala butan boca, nakon čega se požar proširio na stanove.

Portal NS uživo navodi da je na teren izašao veliki broj vatrogasaca i hitna pomoć.

Portal navodi da je nešto prije četiri sata u Novom Sadu došlo do odvojenog incidenta, kada je eksplodirao automobil BMW2 na Limanu 2, ispod Mosta slobode.

Automobil je potpuno izgorio, na teren su izašli vatrogasci i policija.

Povrijeđenih nema, dodaje NS uživo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.