Uhapšeno šest osoba zbog ometanja i omalovažavanja službenika policije
Ilustracija

Uhapšeno šest osoba zbog ometanja i omalovažavanja službenika policije

Policija je u Podgorici 15. maja u kasnim večernjim satima postupila po prijavi da se u Njegoševoj ulici u centru grada remeti javni red i mir bukom i galamom od strane više lica.

"Policijski službenici su izašli na lice mjesta i izdali naređenje licima koja su bila vinovnici ovoga događaja, međutim, određeni broj njih se oglušio o izdato naređenje.

Slobode su lišeni V.N. (19), N.N. (20), S.K. (19), I.Đ. (30), O.M. (28) i maloljetni A.L. (17) zbog počinjenog prekršaja iz člana 11. Zakona o javnom redu i miru – ometanje ili omalovažavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti za koje je zaprijećena novčana kazna od 500 do 2.000 eura ili kazna zatvora do 60 dana", saopšteno je iz Uprave policije.

Ova lica će u zakonskom roku biti privedena nadležnom sudiji.

"Podgorička policija potražuje još tri lica koja su učestvovala u ovom događaju", saopšteno je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.