DPS NK: Reakcija nadležnih drzavnih organa dokazala da je zakon isti za sve

DPS NK: Reakcija nadležnih drzavnih organa dokazala da je zakon isti za sve

Čuvati sebe od drugog je junaštvo, a drugog od sebe čojstvo. To je konstanta naše nacionalne svijesti kojom smo se vodili kod mnogih ličnih i državnih odluka, a koja je bila prisutna i u prethodnim danima kada se pokušavalo nasrtati na Crnu Goru, poručili su iz Izvršnog odbora DPS Nikšić.

"U kontekstu aktuelnih dešavanja u našem gradu IO OO DPS Nikšić, pozdravlja odluke državnih organa, koje na isti način tretiraju svakog pojedinca koji se ogluši o izrečene mjere i zakone", saopštio je Izvršni odbor DPS Nikšić.

Kazali su da je Država Crna Gora  i ovog, kao i mnogo puta ranije, pokazala da joj je prevashodni cilj očuvanje zdravlja svakog našeg građanina te da je zakon jednak za sve i da svako mora u skladu sa propisima odgovarati za svoja djela. Pokazala je država da ne podliježe pritiscima, manipulacijama i beskrupuloznim montiranjima.

Kako su naveli, u svemu tome Nikšić osta Nikšić. Mudar i dostojanstven. Većinski Nikšić pokaza svoju lucidnost i širinu, dopuštajući svakom da iskaže svoje mišljenje, ma koliko bilo nerazumno i ma koliko mu se duboko protivili. I ovog puta su Nikšićani saslušali i ispratili iste one koji svojim činjenjem mogaše ugroziti zdravlje svakog našeg gradjanina.

"Nikšić je s osmjehom kroz istoriju ispratio mnoge koji  su željeli da naruše njegov mir, a to čini i danas. Čuvajući u sebi ponos i prkos, nastaviće Nikšićani da u miru  i dostojanstveno odgovoraju svima onima koji im ne žele dobro i onima koji nijesu svjesni da su samo sredstvo manipulacije. Ostaće Nikšić - Nikšić, onaj mudri i razboriti, koji čuva dostignute vrijednosti, poštuje tuđe, a iznad svega voli svoje", stoji u saopštenju Izvršnog odbora DPS Nikšić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.