Zbog blokade puta kod Andrijevice uhapšenima pritvor do 30 dana
Foto: Screenshot

Osnovni sud u Beranama

Zbog blokade puta kod Andrijevice uhapšenima pritvor do 30 dana

Osnovni sud u Beranama odredio je pritvor do 30 dana M.G. iz Plava i R.I. i R.Lj. iz Andrijevice zbog sumnje da su, tokom blokade puta Andrijevica-Berane, počinili krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

"Okrivljenim M.G iz Plava, stavljena na teret tri krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti Okrivljenim R.I. i R.Lj. iz Andrijevice, stavljena su na teret po dva krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i po jedno krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti", navedeno je u saopštenju suda.

Iz suda su saopštili da će im se pritvor računati od 13. maja, kada su uhapšeni.

"Okrivljenim A.M. i J.Č. iz Andrijevice, na teret se stavlja po jedno krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti. Istim rješenjem odbijen je kao neosnovan predlog da se prema okrivljenim A.M. i J.Č. iz Andrijevice, odredi pritvor", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.