DPS Mojkovac: Nedvosmislena podrška državnim organima u očuvanju stabilnosti države i zdravlja svih građana
Mojkovac, Ilustracija

DPS Mojkovac: Nedvosmislena podrška državnim organima u očuvanju stabilnosti države i zdravlja svih građana

Danas je u Mojkovcu održana sjednica Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista. Sjednica je održana uz poštovanja svih mjera i preporuka NKT-a, saopšteno je iz te partije.

"Na početku sjednice iskazane su pohvale Opštinskom kriznom štabu za sve što je urađeno na području mojkovačke opštine u prethodna dva mjeseca, za vrijeme pandemije virusa COVID-19. Posebno je naglašen entuzijazam svih opštinskih službi koje su bile na raspolaganju građanima za sve njihove životne potrebe u ovom kriznom periodu", kazali su iz IO DPS Mojkovac.

Takođe, na sjednici je bilo riječi i o aktuelnoj društveno-političkoj situaciji.

Članovi Izvršnog odbora iskazali su nedvosmislenu i jasnu podršku Vladi Crne Gore i svim državnim organima u aktivnostima koje preduzimaju sa ciljem očuvanja mira i stabilnosti Crne Gore i zaštite od nasrtaja različitih političkih i drugih grupacija.

Kako se dalje navodi, sa sjednice je upućen apel da se svi skoncentrišemo na poštovanje mjera NKT-a i u narednom periodu kako bi Crna Gora što uspješnije i bezbolnije  izašla iz ove situacije, u vezi sa pandemijom COVID-19, jer je to u interesu svih njenih građana, bez obzira na političko i bilo koje drugo opredjeljenje.

Sjednici su prisustvovali koordinator u ime Predsjedništva Partije, Radule Novović i članica Izvršnog odbora DPS Crne Gore, Tamara Vukašinović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.