Nikola Zirojević

Zirojević poručio

"Pozivamo sve građane, kao i čelnike MCP, da se pridržavaju zakona, naredbi i mjera nadležnih organa"

Jedno je kad marginalna politička figura nešto saopštava u svoje ili ime partije koju predstavlja, mada ne znamo o kojoj je riječ, a drugo kada govori kao ministar u Vladi Srbije, kazao je Nikola Zirojević, portparol Socijademokrata.

Zirojević je kazao da razumiju da je izborna kampanja u susjednoj zemlji u toku, ali da nemaju razumijevanja za nerazumne osobe kakva je dotični koji će, kada je borba protiv korone u pitanju, ostati zapamćen samo po tome što mu je nelagodno da boravi u svojoj kući iz razloga koje je degutantno i komentarisati.

"S obzirom da dotični tumači stabilnosti u regionu, uvjereni su da nekadašnji potrčko Mire Marković vjerovatno sa nostalgijom gleda na ona vremena 90-tih kada je Srbija bila “garant mira i stabilnosti u regionu. Ovom prilikom bismo mu sugerisali da, kao ministar u Vladi matične zemlje, od SPC u Crnoj Gori traži isto što i od SPC u Srbiji kada je u pitanju poštovanje mjera u borbi protiv korone", rekao je Zirojević.

Navodeći da je uostalom, vladika Grigorije mnogima održao lekciju i sugerisao da živimo u 21, a ne u 13. vijeku kada je u pitanju organizacija pričešća i vjerskih obreda u doba korone.

"Na kraju, još jednom pozivamo sve građane, kao i čelnike MCP, da se pridržavaju zakona, naredbi i mjera nadležnih organa i na taj način sačuvaju javno zdravlje i bezbjednost naših građana. Svaki drugi vid djelovanja, ma od koga dolazio, ima za cilj ugrožavanje mira i zdravlja građana, odnosno urušavanja svega onoga što suo za ova 2 mjeseca postigli i urušavanja svih temelja na kojima počiva građanska Crna Gora", poručio je Zirojević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.