PG: Vatrogasci iz šahte spasili povrijeđenog psa
Foto:Služba zaštite PG

PG: Vatrogasci iz šahte spasili povrijeđenog psa

Podgorički vatrogasci juče su spasili psa iz šahte u naselju Zagorič.

Službi zaštite i spašavanja Glavnog grada upućen je zahtjev za spašavanje psa iz šahte.

"Pripadnici Službe su po pozivu odmah otišli na lice mjesta gdje su zatekli već povrijeđenog psa u šahti iz koje su ga uspješno izvukli. O intervenciji su obaviješteni službenici skloništa za napuštene kućne ljubimce gradskog preduzeća “Čistoća” d.o.o. radi ukazivanja adekvatne veterinarske pomoći. Pas je predat službenicima skloništa za pse koji će ga nadalje zbrinuti i pružiti potrebnu pomoć", objavila je podgorička Služba zaštite.

971339635740271101812163999469573190451200o

Foto:Služba zaštite PG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.