Opšta tuča u Budvi, akteri napali i policiju
ilustracija

Opšta tuča u Budvi, akteri napali i policiju

Budvanska policija uhapsila je nekoliko osoba, aktere opšte tuče koja je pola sata iza ponoći izbila u starogradskom lokalu.

Interventna jedinica bila je primorana da upotrijebi sprej, jer je nekoliko osoba napalo policajce, koji su pokušali da ih razdoje. 

Grupa Budvana se navodno potukla, a interventna jedinica je pozvana, jer je inventar terase pobacan na sve strane, a mladići su nasrtali jedan na drugoga. 

Tuča je nastavljena i po dolasku policije a mladići su krenuli da se sukobljavaju sa policajcim a dio je gađao policiju flašama i čašama.

Protiv dva Budvanina će, kako prenose Vijesti, biti podnijete krivične prijave zbog napada na službeno lice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.