SD osuđuje pozive poslanika DF-a na ratne sukobe

SD osuđuje pozive poslanika DF-a na ratne sukobe

Socijaldemokrate Crne Gore najoštrije su osudile pozive poslanika DF-a na ratne sukobe.

"Poslanik Mandić kontinuirano poziva na nasilje i prijeti građanskim ratom, svjestan da istog neće i ne može biti. Iz udobnosti funkcije koju obavlja, manipuliše ljudima i huška ih na nasilje. Bez trunke osjećanja stida i odgovornosti za ljude kojima manipuliše. Kao što njemu nije prvi put da kontaminira javnu scenu, neće biti ni prvi put da građani mudro odreaguju na ovakve pozive i u potpunosti ih izignorišu.", navode iz SDa.

U pitanju je, ističu,  poznata politička platforma kojom se manipuliše sa intimnim osjećanjima građana i kojima se obmanjuju građani desetinama godina sa pričom o ugroženosti pravoslavlja. Nažalost, konsttuju Socijaldemokrate, ova situacija je potvrdila da se jedni politički subjekti neistinito predstavljaju kao predstavnici pravoslavnog naroda, ali i da drugi politički subjekti otkrivaju svoje “građansko” lice i pokazuju da su im isti ideološki korijeni kao DF-u.

"Svi oni su ovo shvatili isključivo kao borbu za birače jer im je bitno samo ko će biti prvi u opoziciji. Poštovani građani, ne dozvolite da vas ovakvi obmanjuju, niti da iko zloupotrebljava vaša ljudska osjećanja. Najveća svetinja svih nas je država Crna Gora, ali najveća svetinja mora biti i zdravlje svih nas. Ne dozvolite da bilo ko to ugrozi. Oni koji šalju zapaljive poruke čine zlo i sebi i društvu.", zaključuju iz SDa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.