Vozio 151 km/h gdje je ograničenje 80km/h
Ilustracija

Već zabilježeni prvi slučajevi drastičnog kršenja saobraćajnih propisa

Vozio 151 km/h gdje je ograničenje 80km/h

Grupa policije za bezbjednost saobraćaja je danas u Podgorici, na putnom pravcu ka Zeti, zaustavila putničko motorno vozilo kojim je upravljao M.R. (31).

"Na tom putnom pravcu ograničenje brzine je 80 km/h, a M.R. je ovom prilikom upravljao vozilom brzinom 151 km/h. Osim toga, on je upravljao vozilom iako nema položen vozački ispit.

Uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, M.R. će biti priveden nadležnom sudu", saopšteno je iz policije. 

Iz policije su apelovali na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise "i ovakvim nesavjesnim i neodgovornim ponašanjem ne ugrožavaju svoje i živote ostalih učesnika u saobraćaju".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.