Koronavirusom u Republici Srpskoj zaraženo još 16 osoba
Ilustracija

Ukupan broj oporavljenih porastao na 543 osobe

Koronavirusom u Republici Srpskoj zaraženo još 16 osoba

Alen Šeranić, ministar zdravlja i socijalne zaštite RS, rekao je da je u posljednja 24 sata u RS testirano ukupno 333 uzorka od čega je na virus korona pozitivno 16.

Radi se o šest muškaraca i deset žena. Devet osoba je iz Banjaluke, po dvije iz Gradiške i Gacka, a po jedna iz Dervente, Kotor Varoša i Prijedora.

On je to rekao danas na konferenciji za novinare u Banjaluci govoreći o trenutnoj epidemiološkoj situaciji u Srpskoj, prenose Nezavisne.

U Republici Srpskoj je do sada testirano 20.333 osoba, naveo je Šeranić.

Prisustvo virusa korona do sada je potvrđeno kod 1.217 osoba, a 86 osoba je preminulo od posljedica bolesti izazvanih ovim virusom

U Republici Srpskoj su se do sada od virusa korona opravile 543 osobe.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.