Pljevlja: Policija zasuta kamenicama, flašama, dva službenika povrijeđena
Footo:Pv Informer

U toku privođenje

Pljevlja: Policija zasuta kamenicama, flašama, dva službenika povrijeđena

Večeras je u Pljevljima došlo do incidenta u kojem su okupljeni građani napali policijske službenike i u njihovom pravcu bacali kamenice, staklene flaše i pirotehnička sredstva te tako ugrožavali živote službenika Uprave policije, saopšteno je iz policije.

Dva službenika Centra bezbjednosti Pljevlja su povrijeđena.

U ulici Kralja Petra došlo je do okupljanja većeg broja građana suprotno naredbi Ministarstva zdravlja o zabrani javnih okupljanja.

Nakon više upozorenja i naređenja službenika policije okupljena masa se oglušila o naređenja i u pravcu policijskih službenika počela da baca kamenje, staklene flaše i pirotehnička sredstva.Policija je upotrijebila sredstvo prinude – suzavac i okupljeni građani se razilaze - kazali su iz UP.

Veliki broj okupljenih je, kako navode iz policije,  bio maskiran i mlađe životne dobi.   

U toku su je privođenje više lica odgovornih za incidente ali i dalje policijske mjere i radnje na identifikovanju i procesuiranju svih lica - navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.