Janović: Ministarstvo sporta sufinansiraće članarine za djecu koja se bave sportom
Foto: Ministarstvo sporta i mladih

Janović: Ministarstvo sporta sufinansiraće članarine za djecu koja se bave sportom

Ministarstvo sporta i mladih, uz podršku Vlade Crne Gore, kroz finansijski doprinos sportskim klubovima, sufinansiraće članarine za djecu koja se bave sportom, kazao je ministar Nikola Janović

Janović je naveo da ga raduje činjenica, što je resor na čijem je čelu, kroz novi Zakon o sportu uveo subvencioniranje članarina za djecu koja se bave sportom.

"Tom inicijativom imamo za cilj da proširimo bazu naših sportista, omogućimo djeci da se još više bave sportom, pružimo pomoć roditeljima, a ujedno i damo podršku sportskim klubovima. Uvjeren sam da na ovaj način gradimo zdravu i blistavu budućnost naše države, kao i da formiramo nove crnogorske šampione", rekao je Janović.

Janović je naglasio da je stav Ministarstva sporta i mladih da je od ključnog značaja razumijeti potrebe djece i pokušati da, ako su već poželjela da se bave nečim plemenitim kao što je sport, da im se to i omogući.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.