Viber će uskoro omogućiti opciju video poziva za grupe do 20 ljudi
Ilustracija

Aplikacija za besplatnu komunikaciju Rakuten Viber

Viber će uskoro omogućiti opciju video poziva za grupe do 20 ljudi

Aplikacija za besplatnu komunikaciju Rakuten Viber, najavila je da je da će uskoro da omogući opciju video poziva za grupe do 20 ljudi, neograničenog trajanja, saopšteno je iz ove kompanije.

Pomoću opcije grupnih video poziva na Viberu korisnici imaju i mogućnost dijeljenja, kao i video emitovanja i za mobilne telefone i za desktop uređaje.

Kako bi korisnici započeli grupni video poziv, potrebno je samo da kliknu na novo "video" dugme, koje je dodato na vrhu ekrana, ili dodaju nove učesnike u već uspostavljen video poziv.

Korisnici mogu da odaberu i koga će da izdvoje od svih učesnika u pozivu i da postave na vrh ekrana, a takođe, mogu da utišaju svoj mikrofon ili onemoguće kameru tokom poziva, kao i da vide ko je od ostalih učesnika isključio svoj zvuk i video, prenosi Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.