Duda nominovao premijera države

Predsjednik Poljske snimio rep pjesmu podrške medicinarima (VIDEO)

Poljski predsjednik Andžej Duda pridružio se inicijativi za prikupljanje pomoći medicinskim radnicima koji se bore protiv korona virusa zbog čega je snimio rep pjesmu čiji je video-snimak objavljen na Internetu.

Duda je nedavno učestvovao u izazovu "Hot16challenge" koji su pokrenuli poljski reperi, a koji se sastojao u tome da se napiše i snimi 16 rep stihova na ritam po izboru i uplati novac za pomoć medicinskim radnicima koji se bore protiv korona virusa.

Poljski predsjednik, koji želi da osvoji drugi mandat, nije htio da otkrije ko je autor stihova koje je izabrao, prenosi Hina.

Duda je za izazov među ostalima nominovao i premijera Mateuša Moravijeckog.

Inicijativa, u kojoj je učestvovalo više umjetnika, kao i poljski ombudsman Adam Bodnar, prikupila je do sada više od 220.000 evra.

Predsjednikov video objavljen u ponedjeljak uveče, do utorka u podne pogledalo je gotovo 3,5 miliona ljudi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.