Peskov hospitalizovan zbog koronavirusa
Peskov

Peskov hospitalizovan zbog koronavirusa

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov hospitalizovan je zbog infekcije koronavirusom, javljaju ruski mediji.

Peskov je blizak saradnik ruskog predsjednika Vladimira Putina, a kako prenosi Raša tudej, Peskov je testiran pozitivno na koronavirus i zadržan u bolnici.

“Da, razbolio sam se. Liječim se”, rekao je Peskov, prenosi portal Sputnjik.

Tatjana Navka, supruga portparola Kremlja Dmitrija Peskova takođe je hospitalizovana.

Navka, inače olimpijska šampionka u umjetničnom klizanju, rekla je za Dejli storm da su ona i njen suprug otišli u bolnicu da ne bi zarazili članove porodice.

“Mi smo pod nadzorom ljekara i sve je u redu”, rekla je Navka.

Ona je dodala da se njeno stanje poboljšalo poslije dva dana, prenosi RT.

“Moja temperatura je nestala. Kažu da žene to bolje podnose, vjerovatno je istina. Dmitrij je takođe stabilno, sve je u redu sa njim”, rekla je Navka.

Peskov je rekao da više od mjesec dana nije imao nikakav kontakt sa ruskim predsjednikom. Od novog koronavirusa obolio je i ruski premijer Mihail Mišustin krajem aprila.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.