Gosti panično polijegali na pod ili pobjegli iz lokala: Ko je bio meta Crnogorca koji je naoružan upao u kafić u Beogradu (VIDEO)?

Član "kavačkog" klana Miloš Miljanović (33) uhapšen je u Beogradu zbog sumnje da je naoružan "uzijem" i maskiran utrčao u kafić na Vračaru.

On je potom i pobjegao iz kafića, nakon što je petočlana ekipa za stolom, prema kojoj se uputio, uspjela da pobjegne. 

Kako prenose mediji, meta mu je bio pripadnik "škaljarskog" klana Miloš Nilović (31) zvani Runjo, iz Nikšića.Sa njim u društvu su bili N. K. (39) i V. K. (39), prenosi Borba.

Osumnjičeni ipak nije upotrebio vatreno oružje, niti je iko povrijeđen u incidentu, a gosti kafića su panično polijegali na pod ili pobjegli iz lokala.

Maskirani mladić je prišao njihovom stolu, a oni su odmah počeli da bježe, pa su se sakrili iza šanka. Neki gosti su za to vrijeme i pobjegli iz kafića kako bi sačuvali žive glave.

Naoružani napadač s maskom na licu, prošao je kroz lokal, a potom izašao i pobjegao.

Da li je to bilo neko upozorenje ekipi koja je bila sa njima u društvu ili konkretno Niloviću, za sada nije poznato.

Podsjetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su crnogorskog državljanina Miloša Miljanovića zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.