Bošković: Prvi korak ka gradnji vrtića na Zlatici
DPS

Bošković: Prvi korak ka gradnji vrtića na Zlatici

Očekivanim usvajanjem Prijedloga odluke o prenosu prava raspolaganja građevinskim zemljištem Vladi Crne Gore, za potrebe izgradnje objekata predškolske ustanove - vrtića, Odbor DPS-a Glavnog grada nastavlja da ispunjava svoja predizborna obećanja, kazao je Slobodan Bošković, odbornik u Skupštini Glavnog grada.

"Naime, navedeni Prijedlog propisuje da Glavni grad prenosi pravo raspolaganja na Vladu Crne Gore, na građevinskom zemljištu koje se nalazi na Murtovini i Starom Aerodromu u cilju izgradnje novih kapaciteta za najmlađe stanovnike našeg grada", rekao je Bošković.

Dodajući da ta Odluka posebno dobija na značaju uzeviši u obzir ovu vrstu potreba za građane koji žive u dijelu grada Zlatice i Maslina. Kontinuiranom izgradnjom vrtića rješava se jedan od najznačajnijih problema i glavnih ciljeva ne samo Podgorice već i države, a to je povećenje obuhvata djece predškolskim obrazovanjem.

"Imajući u vidu činjenicu da broj stanovnika u Podgorici konstantno raste, uprava Glavnog grada dobro prati ono što su trendovi i potrebe građana i u tom kontekstu svakako da će pomenuta odluka, koja vodi izgradnji novih vrtića, značajno olakšati život stanovnika ovog područja", zaključio je Bošković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.