Preminuo komičar Džeri Stiler u 92. godini
Džeri Stiler

Preminuo komičar Džeri Stiler u 92. godini

Američki komičar i glumac Džeri Stiler, koji je počeo karijeru pedesetih godina prošlog vijeka sa suprugom En Meara, a kasnije se devedesetih ponovo proslavio ulogom Frenka Kostance u televizijskoj seriji "Sajnfeld", umro je u 92. godini, potvrdio je njegov sin Ben Stiler.

"S velikom tugom moram reći da je moj otac Džeri Stiler umro prirodnom smrću. Bio je divan otac i deda i odani suprug Ani skoro 62 godine. Silno ćeš nedostajati. Volim te tata", napisao je na Tviteru Ben Stiller, takođe poznati komičar i glumac.

Džeri Stiler bio je multitalentovan glumac koji se pojavljivao u velikom broju filmova, a napisao je i autobiografiju "Oženiti se za smijeh" o svom braku s Mearom, koja je preminula 2015. godine.

Osim po ulozi u "Sajnfeldu" ostaće upamćen i po tumačenju lika Artura Spunera u popularnoj seriji "Kralj Kvinsa".

Džeri Stiler rođen je 8. juna 1927. godine u Njujorku, prenosi Anadolija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.