Nedjeljni horoskop: Neobičan ljubavni period za Ovna, Vagama neprijatnosti na poslu
Ilustracija

Za period od 11. do 17. maja

Nedjeljni horoskop: Neobičan ljubavni period za Ovna, Vagama neprijatnosti na poslu

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 11.5. do 17.5.2020. godine.

OVAN

Ljubav

Ulazite u neobičan ljubavni period. Vaš vladar Mars od srijede je u znaku Riba, znaku tajni i dubina a partnerska planeta Venera istog dana kreće retrogradnim hodom. Sa pozitivne strane ovi aspekti daju mogućnost vama dvoma kao paru da dublje spoznate šta je ono što istinski želite i jedno od drugog i od veze u kojoj ste, da pokrenete i suštinski istražite pitanja koja su vas oboje mučila. Sa negativne – mogu da se jave problemi u komunikaciji, mnogo skrivanja i laži. Pa kako kome zapadne. Slobodni Ovnovi – brljate na više strana, više ni sami ne znate koga muvate i šta hoćete zaista.

Posao

Sve vezano za posao isto kreće unazad. Jupiter u vašem polju karijere je od ove nedjelje retrogradan, kao i Saturn, koji vlada ovim poljem. Ovnovi se vraćaju korak unazad, ne da bi se zakočili već da bi dobili mogućnost da provjere sve ono što je do sada urađeno, kao i da prilike koje su zbog neobičnog virusa propuštene sada nadoknade. Jaka energija ove nedjelje vas nosi, toliko jaka da možete u nekim momentima da budete vrlo svadljivi, požurivati druge i „tražiti kavgu“. Nemojte, samo budite konstruktivni.

52018dnevnasobals

Foto: Ilustracija

Novac

Sa finansijama niste u svađi ovih dana. Dosta dobro se uklapate. Samo malo kontrolišite troškove.

Zdravlje

Moguće su povrede, a i u saobraćaju ovih dana treba da budete obazrivi. Nervoza.

BIK

Ljubav

Vaša vladarka Venera i pored retrogradnog zaokreta sredinom ove sedmice stoji i više je nego izvjesno da ćete i vi u svojim emotivnim relacijama da budete bez nekih velikih dešavanja, bez velikih pokreta i promjena. Činiće vam se kao da sa strane posmatrate sopstveni ljubavni život  a to ni neće da bude neka spektakularno interesantna predstava jer se realno ništa ne dešava, sve je u sferi razmišljanja, maštanja, preispitivanja. Tu i tamo bljesnuće po koji zanimljiv detalj čisto da vam da naznaku šta će se u narednim nedjeljama i mjesecima da dešava kod vas. Potpuno je sve isto i za zauzete i za slobodne.

796155devojkamastanjefantazijaprovokativnals

Foto: Ilustracija

Posao

U poslu već nećete da budete toliko zakočeni, mada će uglavnom drugi ljudi i dešavanja da vas pokreću i tjeraju da se aktivirate. Sa nadređenima ćete konačno da uspijete da pronađete zajednički jezik iako ćete i dalje da smatrate da se stvari rade na pogrešan način. Neki od vas će na dosta napet i nervozan način da uđu ovu nedjelju baš zbog odnosa sa autoritetima ali će se ova tenzija brzo da stiša i splasne. Pred vama su prilično neinspirativni dani u kojima ćete uglavnom da odrađujete ono što imate od obaveza.

Novac

Trošak ili neki problem sa novcem početkom nedjelje vas može neprijatno da iznenadi.

Zdravlje

Umor, pospanost a kod nekih od vas problemi sa venama, limfnim čvorovima, alergijama, pritiskom.

BLIZANCI

Ljubav

I vaš vladar Merkur odmah u ponedjeljak uveče ulazi u vaš znak, gdje ga već čeka Venera. Dobićete dodatni motiv za djelovanje u emotivnim odnosima, ali mora da se prizna da će u postojećim vezama uglavnom da se pokrene samo priča onaj ljubavni segment trenutno je neaktivan ili vi nemate dovoljno inspiracije da se ljubavlju bavite. Daj da pričamo o svemu ostalom, a emocije neka malo sačekaju! Što se tiče slobodnih, evidentno je da ćete se dodatno da pokrenete prema suprotnom polu (i on ka vama, naravno) ali za sada tu nema nekih posebnih ostvarenja. Kao da se samo „ispipava“ teren.

Posao

Ne budite početkom nedjelje svadljivi ukoliko stvari ne idu onako kako ste vi zamislili. Ukoliko baš sada od ponedjeljka ponovo počinjete sa radom tih prvih par dana vam baš neće prijati i trebaće vam vremena da se prilagodite okolnostima. Ulazak Marsa u vaše polje karijere ukazuje i na moguće nesporazume sa nadređenima, pa gledajte da to izbjegavate. situacije na poslu neće da ide po vašim željama i neće da se trude da vam olakšaju – no, pronaći ćete inspiraciju samo je potrebno da se prilagodite.

Novac

Koliko god planirali  ispada da uvijek potrošite više nego što ste zamislili.

Zdravlje

Moguće su povrede, naročito ekstremiteta. Nešto pojačana nervoza.

RAK

Ljubav

Saturn, koji vlada vašim partnerstvima od ponedjeljka je u retrogradnom hodu. Sve ono što ste u prethodnom periodu izgradili sa voljenom osobom ili odluke koje ste o partnerstvu donijeli sada dolazi na test vremena i istrajnosti. Evidentno je da mnogi Rakovi imaju svoje nedoumice prenaglašeno polje podsvijesti, razmišljanja i tajni i u narednom, dužem vremenskom periodu će da djeluje na vas. Vidjećemo u kom će se pravcu vaši emotivni odnosi da odvijaju u narednim mjesecima...Slobodni Rakovi. Sve se odvija ili u sferi maštanja ili u sferi tajni. Moguća je i jaka duhovno - platonska povezanost sa nekim.

20056518315e9c6614aaa59644407997700x525x555500

Foto: Ilustracija

Posao

Mogući su nesporazumi u komunikaciji sa nadređenima, pa ukoliko na taj način zakoračite u ovu sedmicu pokušajte da ne provocirate dodatno sukobe i razmimoilaženja. Sem ovoga, imaćete uglavnom mirnu radnu nedJelju u kojoj će  obaveze da se završavaju lako a vi da imate dovoljno elana za sve. Generalno gledano, dobar je period da počnete ozbiljnije da se bavite novim planovima i potencijalnim novim mogućnostima za promjene u poslu. Dugoročno ovo će da vam donese dobrobit.

Novac

Nesigurnost postoji, ali realno gledano dosta ste stabilni po ovom pitanju.

Zdravlje

Nervoza, kod starijih Rakova mogući su problemi sa cirkulacijom.

LAV

Ljubav

Saturn u polju partnerstava kreće retrogradnim hodom od ponedjeljka, bacajući akcenat na sve ono što ste u svojim vezama učinili u prethodnim mjesecima. Ulazite u period u kojem ćete se vraćati na teme i dileme koje su već neko vrijeme aktuelne u vašim emotivnim relacijama. Jedno od bitnih pitanja možete da privedete kraju već tokom ove nedjelje. Izlazak Marsa iz vašeg polja partnerstava u srijedu ipak ukazuje na mirniji i stabilniji period pred vama. Slobodni Lavovi, sve ono što se vezuje za kontakte sa suprotnim polom, pa i Jupiter, kao vladar polja ljubavi – sada se kreće unazad. Vrijeme je da se prošlost rješava.

Posao

Neka forma sukoba ili nervoze je evidentna sa poslovnim saradnicima ili čak nadređenima ukoliko ne budete pronašli drugačiji model ponašanja i bili spremniji za kompromis. No, ovo talasanje je samo na početku nedjelje,ostatak perioda već donosi stabilnije i efikasnije funkcionisanje. Posvetićete se onome što je dugo bilo na čekanju ili ćete da nastavite tamo gdje ste stali prije mjesec ili dva. Kako dani budu odmicali, dobijaćete dodatni polet i energiju.

Novac

Trošak ili neplanirani izdatak početkom sedmice.

Zdravlje

Nervoza i stres mogu da pojačaju zdravstvenu problematiku. Smirite se, opustite se više.

DJEVICA

Ljubav

Ukoliko budete na silu pokušavali da raščistite odnose, ili da pokrenete pitanja koja vas muče u vezi partnera i njegovog ponašanja –vrlo lako se može da dogodi da sami sebe sapletete i samo isprovocirate sopstvenu nervozu. Koliko god da vam je to mučno pokušajte da pustite da voljena osoba sama kaže šta ima. No, mora se priznati da će mnoge Djevice u emotivnim vezama baš tokom ove sedmice da čuju stvari od partnera koje im se ne dopadaju. Probajte da iskulirate i da ne talasate dodatno. Slobodne Djevice eventualno mogućnost za neku kombinaciju ili avanturu a i to je slabo, iskreno.

Posao

Neočekivane promjene i tenzija koja može da postoji početkom nedjelje u vašem poslovnom segmentu izgledaće kao potpuni gubitak kontrole sa vaše strane i vođenje situacije u nekom nepredviđenom pravcu. Vjerovali ili ne i pored burnog početka više je nego izvjesno da sve ono što će da se dešava do polovine sedmice jeste nešto što je izuzetno povoljno po vas, samo ćete to da shvate nešto kasnije. Ova nedjelja vas usmjerava baš na onu stranu na kojoj je potrebno da budete prihvatite igru.

Novac

Pojačani troškovi su nešto na šta se morate da pripremite.

Zdravlje

Nervoza i mogućnosti za sitnije povrede.

VAGA

Ljubav

Vaša vladarka Venera u ovoj sedmici stoji a zajedno sa njom stojite i vi. Mnogo je nedoumica i nesigurnosti u glavama zauzetih Vaga u ovom periodu kovitla se gomila pitanja na koja morate sami sebi da date odgovore a trenutno niste sigurni da li ste na pravom putu. U svakom slučaju, nije vrijeme za neke drastične presjeke, promjene ili iznošenje na dnevni red pitanja koja vas muče. Sačekajte, osluškujte još malo sebe. Pustite vrijeme da vam da putokaze. Slobodne Vage to što hoćete, e o tome sada možete samo da sanjate, maštate, pravite planove. Da konkretno radite ili pokrećete još uvijek ne možete ništa.

58e9215aea704812bcf8592f0a0a0a67devojkaucvecu139936141634982preview

Foto: Ilustracija

Posao

Neprijatni razgovori ili totalna neorganizovanost u obavljanju obaveza jeste ono što vas očekuje u prvim danima ove sedmice. No, vrlo brzo ćete vi da se povratite i uhvatite ritam koji vam je potreban. Ulazak Marsa u vaše polje poslovne svakodnevnice i obaveza aktivira dugotrajan vremenski period koji treba da raščiste i raščivija mnoge poslovne nedoumice kod vas. Ono što vas ovih dana izuzetno služi jesu kreativnost i inspiracija pa planirajte, tražite nova rješenja za stare probleme.

Novac

Pare vam brzo izlaze iz novčanika. Šteta samo što istom brzinom i ne pune taj isti novčanik...

Zdravlje

Problemi sa kožom, alergijama, hormonima, krvnim sudovima i pritiskom.

ŠKORPIJA

Ljubav

Pokušavate da riješite pitanja, probleme i nedoumice koje postoje u vašoj emotivnoj priči. Mnogi od vas mogu se u prvoj polovini ove sedmice da odluče da funkcionišu u varijanti „što na umu, to na drumu“. No, samo će neki od vas da dobiju razrešenja koja su im potrebna neki raščistiti, pa čak i prekinuti vezu u kojoj su. Drugi će pak samo da se upletu još više i na kraju će da shvate da nisu riješili ama baš ništa. U svakom slučaju poželjno je i potrebno da kažete ono što imate i što vas muči pa kakav god rezultat bio. Slobodne Škorpije ,ušli ste u vrijeme zanosa, romantike, tajni i ljubavnih dubina. Hajde sa srećom vam bilo

Posao

Prilično vam je dosta nekih osoba, nekih obaveza, nekih poslova. Zato nije ni čudo što će mnoge Škorpije debelo da zatalasaju poslovne vode tokom ovog perioda. Svadljivi ste i samo čekate da vas neko čačne kako ne treba da biste mogli da izbacite sve nagomilane frustracije koje nosite. Sa druge strane, imate odlične aspekte da energiju usmjerite u konstruktivne, kreativne i vrlo isplative poslove i projekte. Da se vratite čak i na neke poslove koji su se u prošlosti pokazali kao pravi za vas.

Novac

Finansijski prilivi će da se pokrenu u većoj mjeri od sredine nedjelje.

Zdravlje

Sam početak nedjelje će da bude obilježen pojačanim zdravstvenim problemima. Nervozom, oscilacijama pritiska, čak postoji mogućnost i za povrede.

STRIJELAC

Ljubav

Rasprava, sukob sa partnerom ili tenzija koja će da se javi početkom sedmice doprinijeće da se neke situacije u vašim emotivnim partnerstvima pokrenu. Doduše, pred vama je još uvijek poduži vremenski period u kojem je potrebno da pronalazite rješenja, ali hajde da kažemo da ste napravili prvi korak. Neke nedoumice sada je nemoguće da riješite pustite da ih vrijeme iznese i pokaže pravi put. Slobodni Strijelčevi, zanimljivo začikavanje sa jednom osobom, pojačana energija koja će da se javi prilikom kontakta ili susreta mogu da vas zaintrigira i da učini da ovu personu počnete da posmatrate drugim očima.

Posao

Početkom ove sedmice ćete morati prilično brzo da reagujete i da se u treptaju oka prilagođavate novonastalim okolnostima i promjenama. Jedino na taj način ćete da uspjete da riješite tekuću problematiku. Očekuju vas i pomalo naporni kontakti sa saradnicima i kolegama, ali ništa od ovoga nije neriješivo i čak će da vam pomogne da shvatite na koga se zaista možete da oslonite. Pomalo će da vas iscrpljuje brzina u dešavanjima, ali sa druge strane konačno ćete da imate osjećaj da idete naprijed i ne tapkate u mjestu.

Novac

Vršite pritisak na dužnike. Svoj novac sa pravom tražite.

Zdravlje

Oprez u saobraćaju je sada neophodan. Mogućnosti za manje povrede. Naglašena nervoza.

JARAC

Ljubav

Partner će svojim ponašanjem, postupcima ili riječima da traži od vas da se neke stvari promjene. Trebali biste da se zapitate šta možete da učinite i poboljšate odnos, ali prvenstveno biste trebali da prihvatite da postoji vaš dio odgovornosti za trenutno stanje. Vaš vladar Saturn kreće retrogradnim hodom u ponedjeljak i zajedno sa njim morate da se vratite korak unazad i razmislite o svemu što ste u proteklom periodu uradili za svoju emotivnu priču....ili protiv nje. Slobodni Jarčevi, vaš ljubavni život se ovih dana uglavnom svodi na maštanja i planiranja, dok će konkretnih dešavanja da bude malo.

Posao

Definitivno se neke situacije u poslovnom segmentu značajnije pokreću od samog početka ove sedmice. Kod nekih od vas će to da ide lagano, kod drugih burno i bez najava ali u svakom slučaju, na koji god način situacije vas uvode u period koji je aktivniji i ispunjeniji poslovnim prilikama, dogovorima i kontaktima. Ukoliko je potrebno da donesete neku odluku, ako je ikako moguće sačekajte drugi dio sedmice, jer ćete tada da imate jasniju sliku a i vi ćete da budete realniji, hladnokrvniji i praktičniji.

Novac

Ne opuštajte se previše kada je trošenje novca u pitanju.

Zdravlje

Što više budete aktivni, bolje ćete da se osjećate.

VODOLIJA

Ljubav

Mars vas u srijedu napušta, a u ponedjeljak Saturn kreće retrogradnim hodom kroz vaš znak. Unutrašnja nervoza i impulsivnost odlazi, ostaju samo odluke koje ste donijeli ili koje se, na konto prethodnog perioda spremate da donesete kada su vaša emotivna partnerstva u pitanju. Vodolije sada mogu i da sačuvaju i preporode svoje emotivne relacije, a mogu da se odluče i za prekid i odlazak. Sve je individualno, ali je bitno da je bilo koja od donesenih odluka prava. Slobodne Vodolije, jednim dijelom, imaćete osjećaj da se sve vezano za ljubav pokrenulo. Nije to još uvijek bajno, ali idemo lagano naprijed.

shutterstock10195041551000x0

Foto: Ilustracija

Posao

Početkom nedjelje ste u fazonu da lomite stvari preko koljena, da ste spremni da istjerate svoje po svaku cijenu. Prilično jaka energija koja vas nosi dobra je samo ukoliko je usmjerite na konstruktivne stvari, na pomake tamo gdje su do sada bili zastoji ili na traženje rješenja za pitanja koja vas muče. Ne pravite probleme bez problema, već se usmjerite na ono što je bitno. Imaćete manjih nervoza i eventualnih rasprava sa onima sa kojima radite. I pored svega ovo je dobra poslovna sedmica za vas.

Novac

Sami podrivate svoju finansijsku situaciju potpuno impulsivnim trošenjem novca.

Zdravlje

Nervoza je primjetna, kao i oscilacije pritiska. Moguće su i glavobolje.

RIBE

Ljubav

Unutrašnji pritisak i nervoza koji kod vas postoje već poduži vremenski period moraće početkom ove nedjelje da budu „izbačeni“, naravno na vaše voljeno bićence. Moraćete da kažete, pokažete i uradite ono oko čega se lomite odavno. Malo je vjerovatno da će doći do bilo kakvih prekida meni prije izgleda da će ovo samo da doprinese da se raščisti teren i bolje vidi sve ono što postoji između vas i partnera. Krenuli ste u velike ljubavne bitke i nemate namjeru da odustanete dok ih ne rješite. Slobodne Ribe do sada su u igri bili samo snovi i romantika, a sada ste u periodu kada su moguće i konkretne akcije.

Posao

Riješili ste da pokrenete sve ono što je bilo u zastoju. Riješili ste da kažete ono što mislite i uradite ono što je potrebno. Nemate namjeru više da stojite i da se nervirate, već ćete da se bacite u akciju. Naravno, očekujte da će prvi dani ove nedjelje, baš zbog ovakvog vašeg načina funkcionisanja da budu prilično napeti, ispunjeni nervozom i stvarima koje morate da obavljate u hodu ali vi ćete se ipak da osjećate dobro! Puni energije, puni poleta i ponovo spremni da budete pravi pokretač u vašem poslovnom okruženju.

Novac

Onako, nije bajno ali nije ni loše.

Zdravlje

Moguće su povrede i treba da bude više oprezan i u saobraćaju.

 

Izvor: Moj astrolog

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.