Britanci se neće šišati kod frizera do 4. jula, takođe bez posjete pabovima
Ilustracija

Vlada Britanije će objaviti plan ublažavanje mjera na 50 strana

Britanci se neće šišati kod frizera do 4. jula, takođe bez posjete pabovima

Britanci neće moći da idu kod frizera, posjećuju pabove ili restorane do najranije 4. jula, izjavio je britanski ministar spoljnih poslova Dominik Rab.

"Od 4. jula najranije, razmotrićemo druge sektore, među kojima uslužne delatnosti, ali i ličnu njegu poput frizerskih radnji", rekao je Rab za Skaj njuz.

On je rekao i da će oni koji ne mogu da rade od kuće od srijede moći da se vrate na posao i dodao da se ova skromna izmjena mjera odnosi na građevince i one koji rade u proizvodnji, prenosi Tanjug.

Rab je najavio da će kompletna lista onih koji treba da se vrate na posao biti objavljena kasnije danas, kada će britanska vlada objaviti i strategiju na 50 strana.

U drugoj fazi vladinog plana, koja će početi najranije 1. juna, pojedine prodavnice bi mogle da budu ponovo otvorene.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.