Rađenović: Ne smijemo dozvoliti da Budva bude poprište političkih sukoba, građani sami da donesu odluku na izborima
Krsto Rađenović, Foto: Socijalistička narodna partija

Pozvao opoziciju da sačuva trenutnu vlast

Rađenović: Ne smijemo dozvoliti da Budva bude poprište političkih sukoba, građani sami da donesu odluku na izborima

Krsto Rađenović, predsjednik Opštinskog odbora SNP Budva pozvao je sve članice aktuelne većine iz opozicionih redova da učine sve kako bi zadržali vlast i da se ni na koji način ne smije dozvoliti da vlast u Budvi "ponovo padne u ruke kako naglašava organizovanim kriminalnim grupama koje su devastirala taj grad i uništila njegove finansije".

Rađenović je rekao da je aktuelna većina iz opozicionih redova uradila mnogo u svom mandatu da vrati dugove i stabilizuje finansije, ali i završila mnogo infrastrukturnih radova od Buljarice do Jaza, i to u centru grada, ali i po selima

Ističe da narod Budve to i sam vidi, i da se nada da će na predstojećim lokalnim izborima odluku o tome ko će voditi prijestonicu turizma naredne četiri godine građani donijeti sami, bez političkog ucjenjivanja kako je i najpoštenije.

"Ne smijemo dozvoliti da Budva, koja najviše doprinosi turističkom prometu Crne Gore, bude poprište partijskih sukoba i da zbog toga naši građani i njihovi interesi trpe. Nasuprot tome, sve svoje kapacitete moramo staviti u službu oporavka Budve i njenog ponovnog uspješnog pozicioniranja na turističkoj mapi Evrope. Jaka i finansijski stabilna i prosperitetna Budva potrebna je Crnoj Gori, posebno u ovim izazovnim vremenima ekonomske krize", poručio je Rađenović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.