Čikago: Posle svađe sa vozačem ostao bez skupocjenog Ferarija
Foto: Carscoops

Srbin vlasnik transportne firme

Čikago: Posle svađe sa vozačem ostao bez skupocjenog Ferarija

Vlasnik kompanije iz Čikaga, rodom iz Srbije, ostao je bez svog skupocjenog automobila nakon svađe sa vozačem, prenosi "Serbian Times".

Naime, transportne kompanije u Sjedinjenim Američkim Državama prolaze kroz teške dane. Otkako je prošao prvi talas epidemije korona virusa, u kome su kamiondžije imale puno posla prevozeći hranu i osnovne potrepštine, koje su uspaničeni građani razgrabili sa polica, nastupio je period mrtvila.

Privreda je stala, tereta je sve manje, a cijene transporta su dostigle istorijski nizak prosjek, tako da su posljednjih nekoliko nedelja brokeri prevezenu milju plaćali u prosjeku 1 dolar, u nekim slučajevima čak i ispod toga.

Besparica u biznisu kojim se pretežno bave Srbi u regionu američkog Srednjeg Zapada izaziva veliku nervozu ovih dana. Živci su napeti kao strune, lako dolazi do nesporazuma i varnica, a takva situacije je počela da uzima i svoj danak…

Ovoga puta je stradao jedan Ferari. Vozač, Amerikanac, posle prepirke sa Srbinom, vlasnikom kompanije iz Čikaga, upalio je kamion i skoro uništio skupocjeni automobil vrijedan 150.000 dolara, prenosi "Serbian Times".

Pritom je oštetio i kamion, takođe vlasništvo kompanije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.