Mateo Beretini i Novak Đoković

Beretini o Đokovićevom predlogu

"Više volim da pomognem bolnicama i porodicama sa teškoćama, teniseri nisu ostali bez hleba"

Italijan Mateo Beretini prokomentarisao je predlog Novaka Đokovića da se pomogne lošije rangiranim teniserima.

Beretini smatra da bi novac bilo pametnije uložiti u druge stvari u doba koronavirusa, a ne u igrače koji su plasirani iznad Top100.

Baš je Italija zemlja koja je u mnogome pogođena koronavirusom, a Đoković je bio jedan od donora bolnicama u Bergamu i okolini.

"Novakov predlog? Više volim da pomažem u složenijim situacijama poput bolnica, porodica u teškoćama, a ne teniserima", rekao je Beretini za agenciju ANSA.

Ipak, Beretini ne misli da je Đokovićev predlog loš.

"Postoje mnogi igrači kojima je potrebna pomoć i na ivici su egzistencije. Projekat je veoma pozitivan za tenis i pokazuje da brinemo jedni o drugima. Ipak, mi smo Novaku pisali da razjasni da nije obavezno da se uključimo", poručio je svjetski broj osam,  prenosi B92.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.