Aleksandar Kašćelan

Kašćelan čestitao međunarodni dan Crvenog krsta

"Bogata tradicija Crvenog krsta počela je na Cetinju i na to smo ponosnu, gradska uprava će uvjek biti uz vas"

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan uputio je čestitku povodom Svjetskog dana Crvenog krsta generalnoj sekretarki Crvenog krsta Crne Gore Jeleni Dubak i sekretaru organizacije Crvenog krsta Prijestonice Cetinje Božidaru Drecunu.

Kašćelan je istakao da su ponosni na bogatu tradiciju Crvenog krsta koja je u našoj zemlji počela da se ispisuje na Cetinju, istinski se diveći na doprinosu i požrtvovanju uprave i volontera Crvenog krsta Crne Gore u suočavanju sa pandemijom koronavirusa kazavši da je to ujedno i potvrda da su aktivnosti kontinuirane, osmišljene i u službi zajednice.

"Prijestonica Cetinje nastaviće da bude pouzdan partner Crvenom krstu Crne Gore u zajedničkoj humanoj misiji. Čestitam vam praznik”, poručio je Kašćelan u čestitki.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.