Ženu švalera posjekla nožem više puta
Ilustracija

Ženu švalera posjekla nožem više puta

Krvavi obračun dvije žene u beogradskom naselju Umka šokirao je stanovnike ovog dijela grada, a kako pišu srpski mediji, pripadnice ljepšeg pola potukle su se oko istog muškarca.

Prema riječima Kurirovog izvora, A. N. (36) i M. T. (33) srele su se na ulici i prvo su počele da se raspravljaju, a onda je M. T. potegla nož i njime lakše povrijedila A. N. Veće krvoproliće spriječile su komšije, koje su pozvale policiju i razdvojile zavađene dame.

"A. N. je prije sukoba navodno u telefonu svog supruga pronašla ljubavne poruke, koje je on razmjenjivao sa M. T. Nedugo potom žena je srela suparnicu na ulici. Ne zna se da li su one ugovorile susret ili su se slučajno srele", kaže izvor i dodaje:

"Žene su prvo počele da se svađaju i da se vrijeđaju, a potom i da se guraju i čupaju. M. T., koja je navodno ljubavnica, u jednom trenutku izvukla je nož i njime nekoliko puta posjekla ženu svog švalera po ruci i nozi.

Obije žene su dale izjavu u policiji povodom nemilog događaja i u toku je istraga, a povrijeđenu A. N. zbrinuli su ljekari i ona na sreću ima lakše povrede.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.