Organizatori Rolan Garosa počeli da refundiraju novac za kupljene ulaznice
Foto: Getty

Prvenstvo pomjereno zbog koronavirusa

Organizatori Rolan Garosa počeli da refundiraju novac za kupljene ulaznice

Organizatori Rolan Garosa počeli su da refundiraju novac navijačima za kupljene karte.

Otvoreno prvenstvo Francuske, poznatije kao Rolan Garos, trebalo je da se održi od 24. maja do 7. juna, ali je zbog pandemije koronavirusa pomjeren za period od 20. septembra do 4. oktobra.

Teniski savez Francuske je objavio da će organizatori turnira navijačima da vrate novac za kupljene ulaznice, ali da to ne znači da je turnir i defintiivno otkazan.

"U ovom trenutku, sve je neizvjesno, a pogotovo kada su u pitanju događaji koji okupljaju ljude sa svih strana svijeta. Zato smo odlučili da poništimo sve do sada kupljene karte i vratimo navijačima novac", stoji u saopštenju.

Novac će da bude vraćen do kraja maja, a trenutno se postavlja pitanje šta će da bude sa Rolan Garosom i da li je teniska sezona završena, prenosi B92.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.